Hopp til innholdet

Ønsker du å bli vaskekunde?

Ønsker du å bli vaskekunde?
Ta kontakt med oss så ordner vi skiltgjenkjenningsavtale for deg.

Instruksjonsvideo produsert av www.boldfilm.no

Som vaskekunde hos oss får du rabatterte priser på vask. Det er ingen bindingstid og helt uforpliktende.

For å få lagt deg inn som vaskekunde trenger du kun å sende inn ditt navn, mobilnummer og skiltnummer. Når kundekontoen er aktivert får man tilsendt en tekstmelding fra PITvask med logg inn informasjon.

Vi har også egne bedriftsavtaler, der man legger inn firmaets biler på rabatt, og man blir fakturert månedlig.

Slik fungerer dette:

Når man som vaskekunde kommer og skal vaske bilen vil skiltnummeret avleses og dine rabatterte priser vil komme opp direkte på skjermen. Her kan man enten betale med saldo rett fra appen PITvask, med VIPPS, QR-kode eller bankkort.

Bruk PITvask appen så trenger man ikke engang å forlate bilen ved vask. Da er det så enkelt som å åpne telefonen, gå inn på appen og velge hvilken vask man vil ha så åpner porten seg. Veldig enkelt og veldig greit!

God vask!