Hopp til innholdet

Hvorfor velge MSG Bilvask?

Fra venstre: Katja Karlsen, Tom Runar Aasen, Svein Gunnar Mæland, Willy Brenden.

MSG Cleaning systems er den første i både Norge og Skandinavia til å tilby en slik teknologi og løsning på markedet. Vaskehallen vår er; miljøvennlig, bruker ultrarent vann og regnvann, redusert bruk av kjemikalier, bidrar til mindre spillvann, er børsteløs og kan driftes på solenergi. Alt dette i en komplett vaskehall, i tillegg til en rimelig pris.

Gründeren bak denne revolusjonære teknologien, Svein Gunnar Mæland, er oppvokst i en familie som har drevet lenge med bilvask maskiner. På veien har han eksperimentert mye med teknologien bak vaskehallene, og funnet opp den miljøvennlige løsningen som brukes i våre bilvask haller i dag.

Takket være Mæland, samarbeidspartnere og kolleger, har vi muligheten til å ekspandere bedriften. Vi jobber med å bygge flere vaskehaller, slik at du kan ta i bruk en vaskehall lett tilgjengelig for deg.

Vasker du bilen din i en MSG Cleaning Systems bilvaskehall allerede?

Send oss bilde eller tagg oss!

Nyttige tips finner du her👇🏻