Hopp til innholdet

MSG Bilvask, på forsiden igjen

Svein Gunnar Mæland på forsiden av Agderposten
Svein Gunnar Mæland på forsiden av Agderposten
Svein Gunnar Mæland på forsiden av Agderposten

Gründeren bak MSG Bilvask, Svein Gunnar Mæland, er tilbake på fremsiden av enda en avis. Her blir Mæland intervjuet om den nye vaskehallen vår i Arendal, som ligger tett inntil farens vaskehall. Han har vokst opp i en familie som har drevet med vaskehaller i flere år, og driver nå sitt eget; MSG Bilvask.

Vi jobber på med å åpne opp flere bilvask-haller, slik at flere kan få gleden av den miljøvennlige og børsteløse teknologien, som og bruker ultrarent vann. Bilen din blir helt ren, uten bruk av miljøskadelige gifter og tilsetninger, i tillegg til en gunstig pris. Om man ønsker en rimeligere vask, kan man bli vaske-kunde.

Har du ønske om en bilvask-hall i nærheten av deg? Send oss en melding på Facebook! Vi arrangerer også konkurranser for våre følgere, der du kan vinne gratis bilvask. Følg oss og bli en del av gjengen.

Sjekk ut våre nyttige biltips👇🏻