Hopp til innholdet

Bør du vaske bilen regelmessig?

Vi bør vaske bilen oftere enn du tror.

I løpet av året blir bilen regelmessig utsatt for både salt, møkkete smeltevann/ regnvann, asfaltstøv, insekter, grus og mer. Dette er faktorene som bidrar til rust og korrosjon dersom det ikke fjernes. Jevnlig vedlikehold er derfor et viktig grep for å forlenge bilens verdi og levetid. I tillegg minsker dette sannsynlighet for fremtidige unødvendige regninger.

Det er en god investering å vaske bilen minst én gang i måneden, og i overgangen mellom årstidene anbefales det å stelle bilen litt ekstra.

Hos oss vasker du ikke bare bilen ren -men også på en miljøvennlig og bærekraftig måte

Vaskhallen vår bruker et av Norges beste og mest avanserte teknologi som er på markedet.

Vi har utviklet en løsning som utnytter fordelene med bruk av ultrarent vann ved vask av bil. Fordelene med denne teknologien er bedre resultat og at den er mer miljøvennlig enn dagens bilvask-tilbud.

Filmen er produsert av www.boldfilm.no

Sommer, vinter, vår, høst, by eller bygd -en vask vil alltid være bra for bilen!