Hva er ultrarent vann?

Ultrarent vann er et utmerket løsemiddel!

Ultrarent vann er vanlig vann som er renset for urenheter (mineraler, salt, avleiringer, klor, etc.) og som har fått et underskudd på ioner. Dette fører til at når dette veldig rene vannet treffer en overflate vil det trekke til seg smuss og fett helt uten bruk av kjemikalier.

Ved bruk av ultrarent vann blir bilen rengjort på en skånsom og veldig miljøvennlig måte.

Skånsom vask, bra for bil og miljø.

Teknologi

Vi har utviklet en ny løsning som utnytter fordelene med ultrarent vann ved vask av bil. Fordelene med denne teknologien er bedre resultat og at den er mer miljøvennlig enn dagens bilvask-tilbud.

Miljøgevinst

  • Redusert vannforbruk
  • Bruk av regnvann
  • Redusert forbruk av kjemikalier
  • Mindre spillvann
  • Kan driftes med solenergi

Bilvask

Vi har gjort det enkelt og tilbyr to vaskeprogram.
Børsteløs vask med ultrarent vann som er skånsomt for bilen og naturen.

OM MSG CLEANING SYSTEMS

MSG Cleaning Systems driver vaskeanlegg i hele Skandinavia. Vaskeanleggene er av høy kvalitet og spekket med ny teknologi for å gjøre din bil så ren som mulig. Vi tror på en fremtid uten børster og kjemikalier. Dette sparer miljøet og bilen.

MSG Cleaning Systems ble startet opp våren 2020 av Svein Gunnar Mæland. Han er tidligere kjent fra flyvask-industrien der han revolusjonerte bransjen med sin automatiserte vask- og deice-maskin.

I 2016 mottok MSG Production støtte fra European Union’s Horizon 2020 fondet for utvikling av grønn teknologi, et av verdens mest prestisjetunge gründerfond. Han fikk også topp score av samtlige prosjekt i hans kategori.

I 2017 mottok Svein Gunnar prisen for årets gründer fra Telemark Fylkeskommune.

I 2018 mottok Svein Gunnar miljøprisen for sin idè og oppfinnelse.

SAMARBEIDSPARTNERE